מתי גומלים מתחליפי חלב ?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/07/2012 | 21:40 | מאת: מיה

היי, בני בן שנתיים וארבע חודשים , אוכל הכל ולפני שבוע בעצת הגננת הפסקתי לו את המטרנה בבוקר ובערב ובמקום הוא אוכל בבוקר קורנפלקס וכוס חלב ובערב ארוחת ערב . הוא אינו מתעקש על הבקבוק , רציתי לדעת האם זה בסדר לגמול בגיל כזה ? מה החסרונות של הגמילה ? האם כדאי לשוב לבקבוק ( אני מניחה שאינו יתנגד) .

אם גמלת אותו בסדר גמור ובטח לא להחזיר את הבקבוק במקום תמ"ל הוא יגוון באוכל פעם קורנפלק עם חלב או יוגורט ... ובערב יתכן שיואכל יותר להקפיד על פרי וירקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים