משקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/07/2012 | 07:10 | מאת: ש

ביתי בת שבועיים. יונקת. מעירה אותה כל 3 שעות. נולדה משקל 2950 יצאה מביה"ח 2760 ובדיוק אחרי שבוע חזרה למשקל הלידה, אך שבוע לאחר מכן עלתה רק 50 גר'. מה עלי לעשות? האם תקין? חייבת לציין שכשאני מעירה אותה כל 3 שעות היא מאוד ישנונית ולוקח לי המון זמן להעיר אותנ ואז היא כמה "מסטולית" ואין לה כ"כ תאבון. אם היא כמה מעצמה כי היא רעבה היא אוכלת יפה אבל זה נדיר היא מבחינתה יכולה לישון גם 5 שעות בלי לאכול

אם תינוקת בריאה יתכן שאם ישנה 5 שעות לאחר מכן תוכל יותר טוב ונכון לא תוכל כל 3 שעות וזה גם בסדר צריך לראות כמה פעמים היא יונקת בלי להעיר אותה ולבדוק עוד שבועיים כמה היא שוקלת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים