מעבר מתמ"ל לחלב פרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/07/2012 | 12:12 | מאת: אורית

שלום רב, בני בן שנתיים. משיטוט בפורומים השונים אני קוראת על מעבר בין התמ"ל לחלב פרה. רציתי לדעת במה זב מתבטא ואיך עושים את זה . כשבני מתעורר בבוקר וגם לפני השינה, הוא שותה מבקבוק 240 מ"ל ואני מוסיפה לו גם דייסה 8 דגנים.אני רוצה להפסיק לתת לו מבקבוק, איך עושים את זה??? תודה

מעבר לחלב פרה הוא המשך טבעי לתמ"ל ולכן את יכולה לשים חלב 3% שומן בבקבוק בוקר וערב עם דייסה כפי שעשית עם תמ"ל או לתת חלב בוקר וערב בכוס

30/07/2012 | 08:22 | מאת: אורית

*ברצוני לדעת האם זה בסדר שבשלב הזה אני רוצה לגמול אותו מסימילאק, או שאולי זה מוקדם מידי וכדאי להמשיך לתת לו סימילאק בבקבוק? * שאלה נוספת, הבנתי שחלב פרה לא ממש בריא לפעוטות. האם אפשר לשים חלב עזים + דייסה. ובכלל מה את ממליצה להמשיך עם הסימילאק או לעבור לחלב?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים