מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/07/2012 | 21:34 | מאת: גל

בני בן 9 חודשים,הוא התחיל לאכול אוכל מרוסק.כל פעם שהוא אוכל הוא עושה בעיות,בוכה סוגר את הפה אוגר את האוכל בפה,פשוט קשה ,לעיתים כאשר אני מאכילה אותו הוא אוכל. כאשר אני מנסה לתת לו אוכל טיפה לא מרוסק יותר מוצק בכלל הוא לא רוצה .מה עושים?????? בבקשה תעזרו לי.... ניתן לציין,שמעדן הוא אוכל יפה וגם שעדיין לא צמחו לו שיניים,איך ניתן ללמד אותו לאכול????

תתחילי עם מרקמים חצי טחונים חלקים כמו גלידה עוגיות,קוטג ,פירה מהוך וירקות מבושלים מהוכים (מרקם חלק וגס ) על מנת שיגלה התעניינות צריך לחכות מספיק זמן בין ארוחה לארוחה תנסי ולכי לעט בהדרגה ,ועל תלחצי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים