שילוב בין מטרנה לסימילאק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/07/2012 | 18:28 | מאת: אח

שלום אני אימא לתאומים בני 7 שבועות. בהתחלה הנקתי אך לצערי לא הצלחתי להמשיך. בהתחלה האכלתי אותם במטרנה אקסטרא קר אח"כ עברתי למטרנה החלבית , אח"כ עברתי לשילוב בין המטרנה לנוטרילון (ארוחה כזו וארוחה כזו) יש לציין שלא היה שינוי אצל התינוקות מבחינת כמויות האוכל שאכלו ולא מבחינת היציאות. כשהנוטרילון הסתיים המשכתי רק עם המטרנה ועכשיו אני מעוניינת לשלב שוב בין מטרנה לסימילאק (ארוחה כזו וארוחה כזו) - האם בסדר לדעתכן? האם יש לצפות שזה יתקבל בברכה כמו השילוב בין המטרנה לנוטרילון? תודה

השילוב מיותרזה עלול לגרום לבלבול של אופן הכנה של הפורמולה (1 ל30 ומטרנה 1 ל60 וגם סימילק 1; ל60 ) לכן לא מומלץ אם בכל זאת את מתעקשת לא אמור להיות בעייתי

23/07/2012 | 12:15 | מאת: רוני

ובכלל... מדוע את רוצה לשלב? אם יש תמ"ל שטוב להם תשארי איתו. אני מאוד אוהבת את האקסטרה קר של מטרנה (מבחינתנו הוא הכי איכותי מבחינת רכיבים), אבל בכל מקרה לא כדאי לשלב בטח לא כל ארוחה בגיל הזה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים