בת 7 שמנה!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/07/2012 | 00:03 | מאת: אור

ביתי בת 7,בשנה האחרונה השמינה מאוד בערך- 8 עד 10קג'.היא אוכלת בריא פחות או יותר ובצורה מסודרת.רוכבת על אופנים.מאז שזה מפריע לה החלה להיות רעבה יותר מהנורמה,מה לעשות?אני לא רוצה שזה יהפוך לנושא המדובר בבית..

אם אתם אוכלים תזונה נכונה בבית אתם לא צריכים לדבר על זה ובטח לא ליד הילדה מה שכן הההמלצות הן לעשו שעה ספורט ביום (אופניים או חוג וכו ) שלישית כדאי לקחת אותה לרופאה שאבדוק אם באמת יש בעייה של עודף משקל ואם כן יפנה אותכם לדיאטנית מומחת להשמנה בלי הילדה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים