7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/07/2012 | 06:48 | מאת: אורלי

היי.. ביתי בת 7 חודשים ושוקלת 7.900. גובה 69. כיום היא אוכלת 4 בקבוקי תמ"ל 180 cc ו2 ארוחות מוצקים. בהתחלה היתה בעיה גדולה עם הבקבוקים שהיא כל הזמן רצתה למרות המוצקים ואכלה 5 בקבוקים אבל עכשיו היא אוכלת 4 והארוחות מוצקים, פירות ובצהריים מרק ירקות ארוחה מלאה. שאלתי היא קודם כל האם זה בסדר לגילה מבחינת התפריט. והאם ניתן לשנות /להוסיף בגיל זה? על מנת להוריד בקבוק אחד...(אם צריך בכלל). תודה מראש על התשובה.. אתן עוזרות מאוד..

הכל בסדר בגיל 10 חודשים תוכלי לתת גבינה ותוכלי להוריד בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים