מרק עוף

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/07/2012 | 11:22 | מאת: ענת

שלום, בני בן ה 5 חודשים אכל, מסתבר, במשך שבוע וחצי את אותו מרק עוף שלא רק שהיה זמן כה רב במקרר אלא גם הועבר בין טמפרטורות שלא בדרך המקובלת (ישר מהמקפיא לסיר המרק וכשהמרק היה מוכן ישר למקרר בעודו חם). שמעתי שטיפול לא נאות בעוף והשארה של כל כך הרבה ימים במקרר מייצרים חיידקים. האם זה יכול לגרום נזק לבני? תודה ענת

כל עוד שלא היהיו כאבי בטן ולא שלשל לא קרה כלום ומכוון שסה"כ היה במקרר והיה מבושל זה בסדר פעם הבאה במקרר לא יותר מ3 ימים ,ובמקפיא אין בעייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים