תינוקת בת 8 חודשים לא אוכלת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/07/2012 | 13:51 | מאת: נירה

היי, מגיל 4 חודשים התחלתי טעימות והילדה הראתה התלהבות, מגיל חצי שנה 2 ארוחות מוצקים ביום פירות וירקות בשבועיים האחרונים לא מוכנה לאכול שום דבר מוצק, כל דבר שמכניסים לפה עושה תנועות של הקאה, מוציאה את הלשון ואם אוכלת מס' כפיות בכח בסוף מקיאה הכל אוכלת 2 מטרנות ביום ובעשר אוכלת מעט פירות טחונים ואז מתחילה שום לסגור את הפה. אני חסרת אונים, אני מנסה דברים חדשים מספר של תינוקות והכל היא מקיאה. גם מטרנה היא לא מתה עליה מה עושים?? עזרה בבקשה

קודם כל על תנסי מזונות חדשים ולא לתת בכוח אוכל ,מה שהיא אוכלת וכאשר לא רוצה להפסיק שתמשיך לאכול מטרנה בכמות שהיא רוצה ולא לנסות לדחוף אוכל מעבר חכי כמה שבועות ותחזרי למרק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים