בן 8 חודשים- 30 גרם בשר לפני בישול?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/07/2012 | 17:45 | מאת: willbe

הי, זה מה שכתבת לי כמה הודעות למטה ורציתי לוודא שאכן מדובר בלפני בישול.אם כן, כמה זה אחרי בישול, 20 גרם? כי חשבתי שאחרי בישול וגם כשהיה קטן יותר, בן 6-8 חודשים נתתי 30 גרם מבושל. אז מה נכון? תודה רבה!

30-40 גרם לפני הבישול תלוי אם לא מסיים את המנה שימי לו 30 גרם לפני הבישול אם מסיים ורוצה עוד שימי 40 גרם לפני הבישול ההבדלים לא כל כך גדולים בין חצי שנה ו8 חודשים לכי לי הצורך הטבעי אם שבע זה אומר שאת נותנת מנה טובה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים