גרבר סלט פירות וסילאן לבת חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/07/2012 | 13:18 | מאת: נטלי

שלום רב, רציתי לדעת אם גרבר סלט פירות המכיל-תפוחי עץ,מים,רכז אפרסקים טבעי,רכז בננות טבעי,מיץ אננס מרוכז טבעי, ויטמין c. מותר לתינוקת בת חצי שנה? ההתלבטות הינה בגלל האננס?(לא נחשב לפרי טרופי שאסור לתת עד גיל 10 חודשים לערך?) בנוסף רציתי לשאול אם סילאן מותר ? לדוגמא להכין לה כבד עם סילאן ? וכמובן לטחון . כבר משעמם לה המרק טחון והפירות הטחונים יש אולי עצה לעוד משהו מעניין ומגוון לתת לה? תודה רבה.

הגרבר פירות הולך לפי שלבים ולכן את צריכה לתת לפי שלבים הגרברים מכילים חומורים טבעיים בלי תוספת סוכר את צודקת אננס הוא פרי טרופי סילאן מותר בקשר לגיוון את לא יכולה כל כך לגוון כי עדיין קטנה ,את יכולה לתת אבוקדו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים