בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/07/2012 | 09:05 | מאת: willbe

שלום, 1. מאחר שאני מאדה ירקות ומבשלת בשר מקפיאה ואח"כ מפשירה, רציתי לדעת כמויות בגרמים לבני 8-10 חודשים. *בבוקר- כמה גרם פרי? *בצהריים- -כמה גרם פחמימה/ קטנית? -כמה גרם ירקות? -כמה גרם בקר/ הודו? 2. האם זה בסדר שלא נותנת לו דייסות בכלל? 3. האם ניתן לתת לו קיווי, מנגו וכד'? 4. האם זה בסדר שלא נותנת לו מרק, אלא ירקות + פחמימות + בשר טחונים מעורבבים (אין שיניים)? תודה!

פירות 120-170 גרם (1-2 פרי ) מנת בשר לפני הבישול 30 גרם פחמימות 2 כפות אורז או פתיתים או תפו"א קטן ירקות 100גרם לאחר הבישול בסדר שאת נותנת כפי שאת נותנת בקשר לדייסות לא חייבים לתת

11/07/2012 | 04:32 | מאת: willbe

11/07/2012 | 04:33 | מאת: willbe

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים