7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/06/2012 | 12:16 | מאת: הילה

שלום, התפריט של בני: בוקר 180 מטרנה, אחרי 3.5 שעות מנת פירות (אגס ותפוח, אגס ובננה וכד'), אחרי חצי שעה (או בצמוד) משלים עוד כ-120 מטרנה. לאחר 3 שעות מנת עוף עם ירקות, לפעמים כבר דורש אחרי שעה מנת מטרנה. בערב מטרנה - לפעמים אפילו 2 מנות והולך לישון. רציתי לשאול- האם במקום מטרנה אפשר לתת דייסת גם וגם או דייסת מטרנה (שיבולת שועלף דגנים)? זה ישביע אותו יותר? (ארוחת בוקר וארוחת ערב לפני השינה). האם התפריט טוב עבורו? אני שמה לב שגם אם המנה גדולה יותר הוא לא אוכל אותה וידרוש בכל מקרה בקבוק אחרי חצי שעה - שעה. לכן אני נותנת מנת מוצקים ואח"כ מציע מטרנה כשמתחיל לדרוש אותה. האם זה בסדר? תודה רבה

במנת מרק יש תפו"א או בטטה עם הבשר ולכן את לא צריכה לשלים לאחר כמה שעות (4 שעות ) תני לו קצת אבוקדו עם בקבוק תמ"ל בערב תני לו בקבוק עם דייסה שבולת שועל תשמרי על סדר תנסי לאחר מרק לא להשלים עם בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים