פליטות אוכל מעוכל וצרבות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/06/2012 | 12:11 | מאת: לי

שלום בתי בת חודשיים. ניזונה בחודש הראשון מהנקה+מטרנה ועברה לאינפמיל AR עקב פליטות מרובות. עם אינפמיל AR בהתחלה היה שיפור ניכר ובשבוע וחצי האחרון התחילה לפלוט גם כאן אוכל מעוכל, אמנם פחות מהמטרנה אבל הבעיה עכשיו שהיא ממש נראית סובלת כשהאוכל עולה כאילו יש לה צרבת, מתפתלת כבר מיד אחרי האכלה. עכשיו אני מנסה את אופטימיל בהדרגה בתקווה לשיפור. השאלה שלי אם האם כדאי לי לתת לזמן לעשות את שלו, למרות שהיא סובלת מכיוון שהיא עולה תקין במשקל או שכדאי לערב תרופות כי יש סכנה בגלל הצרבת לבעיות בושט. אודה לתשובתך. בברכה ליאת

25/06/2012 | 12:47 | מאת: רוני

אנחנו עברנו מאנפמיל לאקסטרה קר והיה שיפור ניכר בצרבת. אמנם יש קצת יותר פליטות, אבל לא חומציות כמו שהיה עם האנפמיל, ואין עצירות בכלל. ממליצה בחום לנסות שבועיים ולבחון תגובה.

ראשית את צריכה ללכת לרופא במגביל תקטיני את הכמות של התמ"ל ותני לה ארוחות כל 3 שעות מי אמר לך לתת אנפמיל AR ,אם זה הרופא ,לא היית צריכה לשנות ולחזור לרופא

26/06/2012 | 15:26 | מאת: לי

הרופא אמר לי לעבור לאינפמיל ואחרי שזה לא עזר הצעתי לעבור לאופטימיל והוא אמר ששווה לנסות לפני שנותנים תרופה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים