תזונת תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/06/2012 | 22:19 | מאת: יעל

שלום, בני בן 7 חודשיים, החל מגיל 6 חודשיים התחיל לאכול שתי ארוחות מלאות שהן לא סימלאק - מנת פרי בבוקר ומנת מרק עוף בצהריים. האם בשלב הזה, יש להוסיף עוד מנה של פרי/ירק? יש לציין, כי הוא אוכל כל 4 שעות בין הארוחות. במידה ואוסיף לו עוד מנה, יווצר מצב בו הוא יאכל רק 2 מנות סימלאק, כאשר הוא קם וכאשר הוא הולך לישון. אודה להמלצה, תודה מראש!

א לא צריכה לתת מעבר למנת פירות ומרק ובגיל הזה יהיו בקבוקי תמ"ל ,אפשר לתת בגיל הזה אבוקדו למשל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים