דגי מים עמוקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/06/2012 | 11:22 | מאת: מיכל

שלום, יש לי שני בנים (שנתיים וחצי ושנה), קראתי שמאד מומלץ לתת 2 מנות דגים בשבוע אבל רק של דגי מים עמוקים העשירים באומגה 3. אשמח לקבל רשימה של אילו סוגי דגים נחשבים לדגי מים עמוקים. בנוסף,נאמר בכתבה כי הכנת קציצות מהדגים פוגעת באיכותם - האם זה נכון? גם אם הקציצות אפויות? העניין הוא שקשה מאד לשכנע ילדים בגיל הזה לאכול דג וקציצות זה פתרון מאד נוח. תודה מראש, מיכל.

במקרל ,הליבוט וסול וסלמון גם בטונה יש אומגה 3 בהכנת קיצוצאו בישול לא פוגע באיכות של הדג או אומגה 3

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים