מהו משקל תקין לתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/06/2012 | 14:04 | מאת: ציפי

שלום רב , יש לנו תינוק במשפחה,.. הוא אוכל כמויות קטנות של פחמימות, ויש ארוחות שאף פוסח עליהן ומסתפק בביסקוויט וכד'. יש לציין שאוכל פירות וירקות כגון בננות עגבניות תפוחים מלון וכו'. משקלו הוא 10 ק"ג,גובהו 76 ס"מ, והוא בדיוק בן שנה וחצי. הוא ילד תנועתי, ואף נראה רזה. השאלה שלנו אם המשקל שלו (כאמור 10 ק"ג) הוא משקל תקין , כדי שנפעל בהתאם. בתודה! ציפי

18/06/2012 | 23:23 | מאת: כוכבי בריגי'ט

את צריכה לבדוק שמתפתח בהתאם לעקומות גדילה שלו (תבקשי בטיפת חלב שיראו לך עקומות ) אי אפשר לתת לך תשובה כי צריך לעריך אותו לעומת עצמו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים