בת חצי שנה - מסרבת לאכול מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/06/2012 | 13:30 | מאת: שרון

שלום, הבת שלי בת 6.5 חודשים. לפני שבועיים התחילה לאכול 2 ארוחות מוצקים (אחרי שסיימנו את שלב הטעימות) וזה הלך לא רע. הכמויות הלכו וגדלו (בסביבות 100 מ"ל) וגם מגוון המזונות שאכלה גדלו. היום מסרבת בכל תוקף לאכול גם את ארוחת הפירות וגם את ארוחת הירקות ובוכה. כמובן שמיד הפסקתי את הארוחה ונאלצתי לתת לה במקום תמ"ל. האם זו תופעה נפוצה? האם עליי לעשות משהו אחרת? תודה. האם

לפעמים זה קורה על תלחצי תני רק ארוחה 1 או כמה כפיות בלי להפעיל כוח כמה ימים ותשלימי עם תמ"ל ותנסי לחזור שוב לאחר מכן תנסי אבוקדו מרוסק למשל

20/06/2012 | 08:26 | מאת: שרון

תודה על תשובתך. בימים האחרונים מסכימה שוב לאכול את ארוחת הפירות אך לא את ארוחת הירקות. האם ניתן לתת 2 ארוחות של פירות? אם לא, איזה תחליף לתת לארוחת הירקות (עד כה היה עוף/הודו + תפו"א, דלעת וקישוא).

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים