בת 5 חודשים מסרבת בכל תוקף לאכול מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/06/2012 | 20:59 | מאת: נטלי

שלום רב, ביתי בת 5 חודשים מסרבת בכל תוקף לאכול מבקבוק.(סיימתי להניק בגיל חודש כך שאין בעיה של הסתגלות לבקבוק) קודם לכן לא הייתה שום בעיה הייתה אוכלת ברצון . מאז שהתחלתי מוצקים ונכנסתי קצת ללחץ מתי לתת ירקות מתי לתת פירות, אייך ,כמה, למה ..נהיה אצלה שינוי והיא לא מוכנה לאכול מהבקבוק כלל.(יש לציין כי ניסית להחליף בקבוק, פטמה ואפילו לעבור למטרנה במקום סימילאק- שום כלום לא עזר) לאחר בדיקה גופנית נאמר לי שהכל תקין ברוך השם ולעבור להאכיל בכפית לאחר הסמכה בדייסת קורנפלור. השאלה שלי האם זהו מצב זמני ויחלוף או שכך ישאר ?(קצת לא שפוי ומסורבל כשיוצאים מהבית..) מה העניין שמסרבת לשתות מהבקבוק? האם הוספת הקורנפלור לכל האכלה לא מהווה הוספת קלוריות מיותרת ועלולה לגרום להשמנה? התחלתי לוותר על ארוחת מוצקים מהחשש שלא תאכל כלל בקבוק וגם זה לא ברור לי אם נכון לעשות או לא(מה שגורם לה לא לאכול לא את זה ולא את זה..אם אפשר לעזור לי בתפריט לפי שעות מינוס פלוס מתי להאכיל מה. תודה רבה על העזרה ,מיואשת מנסיון ההאכלות המתיש.

14/06/2012 | 21:30 | מאת: נטלי

רוצה רק להוסיף- שוקלת 7300 וגובה 64 יוצא שבמהלך יום שלם יכולה להיות על 100 cc תמ"ל (רק בארות 19:30 בערב)וארוחת ירקות +עוף 150cc בצהריים.זהו . כל שאר הבקבוקים המוצעים לה במהלך היום מסרבת בכל תוקף! מה אני עושה? זה כולכך מעט אוכל.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים