תינוקת אלרגית לחלב והמשך שאלת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/06/2012 | 15:10 | מאת: דנה

שלום, בהמשך להודעה שכתבתי לך..רציתי להתייעץ איתך לגבי הכמויות שבתי בת שנה וחודשיים אוכלת, היא אוכלת כמויות קטנות, אחוזון חמש ועדיין מקבלת כשלושה בקבוקים ביום. סדר יום- מקבלת בשש בקבוק אוכלת רק 100 סמק 9-00 בגן מקבלת פירות ועוד 100 סמק של נוטרומיגן בשתיים עשרה צהריים של עוף ואורז שכמעט לא נוגעת בו ולכן אוכלת 150 סמק של נוטרומיגן כי היא רעבה... בארבע מקבלת לחם עם טחינה או עוד פירות בשבע ניסיון לארוחת ערב או לחם עם ביצה או דייסה בדרך כלל לא אוכלת וזורקת את האוכל לפני השינה בקבוק של 150 ואז היא שבעה. חשוב לי להדגיש אני לא לוחצת עליה לגבי האוכל ומגיל קטן לא אהבה מוצקים האם זה תקין ומה אוכל לעשות עם התזונה כי אני אובדת עצות

לא כתבת לי בת כמה היא ובכל אופן סה"כ אוכלת בסדר גמור פשוט את לא עושה מספיק רווח בין ארוחה לארוחה לדוגמא ב12 בצוהריים קבלה ארוחת צוהריים ,חכי עד שתהיה רעבה כלומר ב17תציעי ארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים