8 חודש בקושי אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/06/2012 | 12:26 | מאת: שרה

שלום, ביתי בת 8 חודש, באחוזון 7 במשקל גובה אחוזון 30 נולדה שבוע 37. מקבלת חלב אם בבקבוק. לפני חודש התחלתי טעימות של פירות ועליתי בכמויות בקצב טוב. הגענו לשתי ארוחות ביום. לאחרונה חלה נסיגה בכמויות והגענו לארוחה ביום כל ארוחה כמות קטנה. לפני שבוע יומיים רצוף סירבה בזעם לנסיונות להגיש לה הכפית עם האוכל ממש זעמה. וירקה האוכל שנגע בשפתיה. הפסקתי לשלושה ימים וקיבלה רק חלב. כשחזרתי להציע לה אכלה בשקיקה אך רק ארוחה ביום. כעת שוב אוכלת ממש מעט ואחכ מסרבת. לאחרונה לפעמים באי שקט ומכניסה יד בחוזקה לפה ומכניסה עצמים לפה ובוכה נראה שאולי בדרך לבקיעת שן. אני לא יודעת מה לעשות כיהיא כבר ממש גדולה בגיל ולא אוכלת וזה גם מעמיס עלי מאד בכמויות חלב שצריכה לשאוב עבורה. מה ניתן לעשות? סליחה על האורך שרה

זה נראה שמשחקת עם האוכל ,תצטרכי לשלב תמ"ל וגם תפני לדיאטנית מומחת לידים על מנת שתדריך אותך מה לעשות אי אפשר לתת יעוץ כאן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים