הקאות בת 3 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/06/2012 | 21:10 | מאת: לימור

שלום, בתי בת שלושה וחצי חודשים. ניזונה מחלב אם בלבד (חלב שאוב, אינה יונקת). לפני כשבועיים אכלה 30CC של סימילאק אדוונס ולאחר כשעתיים הקיאה כמות גדולה ולאחריה הקאות קטנות (מיצי קיבה, נוזל שקוף). לפני כשבוע ניסיתי שוב סימילאק ושוב חזרו על עצמן ההקאות באותו אופן. היום קיבלה מנה של 60CC של מטרנה אקסטרה קייר ושוב הקיאה באותו אופן. היות ועיל לחזור לעבודה ב1/9/12 ברצוני לגמול אותה בהדרגה עד למועד זה מחלב אם ולהעבירה להאכלה מתמ"ל. האם הנ"ל אומר כי הינה רגישה לחלב? האם לנסות תמ"ל ללא לקטוז? לאיזה רופא עלי לפנות למציאת פתרון לבעיה? אודה לתשובתכם

יתכן שהבת שלך רגישה לחלבון חלב פרה ולכן לא לתת חלב עד שאת הולכת לרופא הרופא הילדים ידע מה לתת לך בדרך כלל נוטרמיגן וישלך אותך לרופא גסטרואנטרולוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים