מעבר למוצקים חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/06/2012 | 23:02 | מאת: ליטל

שלום, נטע בת חמישה חודשים ילדת ריפלוקס שטעמה את רוב הפירות והירקות וגם אכלה פירות ושקדיה כארוחה אני מודעת לעובדה שבעקרון רק מגיל חצי שנה היא אמורה לקבל מוצקים כארוחה אבל אחרי המלצת הגסטרולוג והשיפור בריפלוקס החלטתי לקבע ארוחת מוצקים היא מאוד מאוד אוהבת וזה עושה פלאים לריפלוקס כמה ארוחות ניתן לתת? איך כדאי לגוון אותן? מתי אפשר לתת בשר? כל כמה הנקות להקפיד? מים?? כרגע עד ספטמבר הנקה מלאה לפני כשבועיים שקלה 6100 בערך שומרת על העקומה שלה באחוזון מתפתחת יפה. תודה

בסוף חמישי תוכלי לתת עוף והודו.אם תוכל ארוחת מרק וארוחת פירות תורידי 2 הנקות בקשר למים אפשר להציע אחרי מרק או פירות ולא מחייב ,מכוון שאת מניקה אותה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים