נוטרימיגן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/05/2012 | 12:12 | מאת: דידי

שלום רב, בני בן חודשיים וחצי וזה כחודש ניזון מנוטרימיגן לאחר שהיה מקיא הרבה בקשת ולכן נאמר לנו שכנראה זו רגישות לחלב פרה,למרות שראיתי שיפור הוא עדיין היה מקיא ואז הרופאה אמרה שזה רפלוקס ונתנה לנו זנטק פעמיים ביום ,מאז עברו שבועיים וחצי ובאמת יש שיפור גדול בהתפתלויות ובכאבים שהיו לו. עכשיו השאלה שלי היא מה גרם לו לשיפור? הזנטק שהוא נגד רפלוקס או נוטרימיגן שהוא נגד אותה הרגישות,קשה לי להאמין שזו אכן אלרגיה לחלב.האם כדאי להמשיך עם המזון הנ"ל גם מבלי לדעת בוודאות שיש אלרגיה? האם זה בסדר לתת אותו סתם ככה כאוכל רגיל? והאם כדאי לעבור שוב למטרנה יחד עם הזנטק? חשוב לי גם לציין שהוא אוכל לדעתי נעט מאד לגילו אני מאכילה אותו כל 3 שעות ובממוצע הוא אוכל 80,הוא שוקל 5.400 עד לפני שבוע האם זה בסדר? תודה!

מכוון שעדיין קטן מאוד ויש שיפור כעת לא כדאי להחליף לו את התמ"ל ,בקשר לפורמולה הזאת ,נניח ואין לו רגישות לחלבון פרה היא לא מזיקה בכלל מה שאני מציעה שתתייעצי עם הרופא ילדים שלך ,בדרך כלל מחכים לפחות עד גיל חצי שנה ואם הכל בסדר ועולה יפה במשקל וההקאות פסקו עושים ניסיון חלב שוב תתייעץי עם הרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים