תזונה לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/05/2012 | 12:47 | מאת: יפעת

שלום רב! הייתי שמחה לדעת במה כדאי להתחיל להאכיל את ביתי והאם כדאי לרכוש ירקות ופירות אורגניים (ולהקפיא), ירקות ופירות לא אורגניים ולהגיש לה טרי? לרכוש מחית של פירות/ירקות אורגניים??? ומה לגבי בשר? להעדיף אורגני או שלא? אודה לעזרתכם בנטרול הבלבול:-)

בגיל הזה את צריכה לתת טעימות של פירות וירקות כפית של אותו ירק במשך 2-3 ימים ולשנות וצורת בישול היא עידוי או בישול וטחינה בקשר לעוף לא מומלץ לתת אורגני כי היא תינוקת כי את לא יודעת אם טופל או לו מזון אורגני תוכלי לתת לאחר גיל שנה

13/05/2012 | 23:35 | מאת: יפעת

תודה על התשובה! האם לא מומלץ לתת פירות וירקות אורגניים כדי להמנע מחומרי ההדברה?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים