תינוק שאוכל פחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/05/2012 | 19:07 | מאת: איציק

נכדי בן החודשיים וחצי התחיל לישון בלילה מלפני מס' ימים במשך 7 שעות אולם במקביל התחיל לאכול פחות גם אחרי שקם משנת הלילה כך שיוצא שהוא אוכל בממוצע כמות יומית של סביבות 600 מ"ל. ברצוני לציין שהוא חזר לאכול בתחילת חודש זה את הסימילק הרגיל לאחר שבמשך כחודש ימים לפני זה הוא אכל מ סימילק סנסטיב .האם זה סביר ואם לא מה לדעכם המלומדת יש לעשות בנושא. תודה מראש

תינוקות לא אכלות אותם נפחים של תמ"ל כל יום ,אני מציעה שתחכו ולא תיכנסו ללחץ יתכן שיהיו ימים שירצה לאכול יותר ,בנוסף יש מדד אובייקטיבי שהוא המשקל הרי תצטרכו לשקול אותו ולכן יש לחכות בסבלנות

11/05/2012 | 11:28 | מאת: איציק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים