בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/05/2012 | 21:29 | מאת: כרמית

בתי בת 4 חודשים, חוץ מהארוחת בערב בשעה 21:00 כשעה לאחר שהיא נרדמת וארוחות הבוקר ב 6 בבוקר שאחריה מיד ממשיכה לשון עד 8:30 ובשני הארוחות האלו אוכלת 180 עם קונפלור ואוכלת עד הסוף רגועה, היא אינה אוכלת כמעט כלום, - כלומר עוד ארוחה ב 1 בצהריים של כמעט 120 ועוד אחת ב 5 של כמעט 120 כולם עם קונפלור אך היא ממש לא נהנית מהם די מתנגדת עד שמחליטה לאכול אותם לפעמים ממש לפעמים מסכימה לאכול 60 עם קונפלור ב 11 בבוקר. נראה לי שזה לא מספיק בכלל מה לעשות????? רק 2 ארוחות שנאכלות ברצון עד הסוף וגם הם רק 180 נראה לי לא מספיק וגם לא נעים להרגיש שכל יתר הארוחות נכנסות ללא רצון כמעט אך כמובן לא בכוח אלא במס' נסיונות שלי

בואי נעשה סדר היא צריכה לאכול לפי הרעב שלה ולכן נניח ב21 בערב את נותנת בקבוק תמ"ל תנסי בלי קורנפלור וגם בלי לדחוף ,כמה שתוכל תוכל ,ארוחה כזאת לא תהיה יותר מ5 דקות, אם ישנה כל הליילה לא להעיר ואם מתעוררת שוב לתת לה בקבוק כמה שתוכת תוכל בבוקר כל 3-4 שעות לתת לה בקבוק ארוחה לא יותר מ5 דקות ותנסי בלי קורנפלור על תיכנסי ללחץ אם אוכלת רק 120 סמ"ק זה גם בסדר אם את רואה שאת לא מסתדרת תקבעי תור אצל דיאטנית שמתמחה בתינוקות וילדים ,היא תעשה לך סדר

13/05/2012 | 11:47 | מאת: כרמית

בהמשך לשאלתי הקודמת ראשית תודה על התשובה, לגבי הארוחות של מהלך היום אם עדיין אין לילדה רצון וחשק לאכול במהלך כל היום כלומר אולי בסה"כ עד הערב אוכלת כ 270 סמ"ק אבל מבחינת משקל ויתר המדידות הכל תקין ואפילו עולה אז זה בסדר להמשיך להאכיל אותה לפי מה שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה? והאם יש לזה קשר לכך שהיא די בוכה הרבה במהלך היום? אולי זה בכלל תופעה של הכנת שיניים?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים