בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/05/2012 | 09:51 | מאת: MADLEN1

שלום יש לנו תינוק בן 7 חודשים בחודש וחצי אחרונים מסרב לשתות מהבקבוק . בשבוע אחרון הצתמצמנו ל 2 בקבוקים של 180 מ"ל בלבד וגם אותם הוא שותה רק לאחר כמה ניסיונות לתת לו . ככה נראה התפריט שלנו בקבוק בלילה א. בוקר דיסה (על בסיס תחליף ) א. ביניים - פרות א.צהריים - מרק ירקות עם בשר (עוף או הודו) א.ערב - בקבוק שאלות : האם זה מספיק -2 בקבוקים ? האם סה"כ המפורט התפרית מספיק לגילו ? מאיזה גיל מותר לתת מיץ חמוציות ? נ.ב. בגיל חצי שנה שקל 8 ק"ג

איך שאוכל בסדר גמור בקשר למיץ חמוציות מאוד חמוץ ,את יכולה להוסיף מעט מהמיץ בפירות את נותנת 2 בקבוקים תמ"ל ודייסה על בסיס תמ"ל כך שזה מספיק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים