תזונה ראשונה לתינוקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/04/2012 | 20:30 | מאת: נועה

בתי בת חצי שנה והתחלתי לתת לה אוכל מוצק(כמה ירקות מבושלים מרוסקים בבלנדר).ביומיים האחרונים יש לה עצירות וגזים.האם להפריד את הירקות שאני נותנת לה? מתי לקחת אותה לרופא לטובת טיפול בעצירות האם לתת גם במקרה זה סימיקול לגזים? תודה

הירקות שאת יכולה לתת הן קישוא דלעת בטטה מוזר שיש לה עצירות אם אוכלת את הירקות האלו לא צריך להיתעצירות את יכולה להתייעץ עם הרופאה שלך לא מומלץ לתת סימיקול גזים

30/04/2012 | 10:50 | מאת: נועה

וגזר, מותר לתת? ומה זאת אומרת סימיקול לא מומלץ? כולם המליצו לי על כך..הרופא, האחות בטיפת חלב הרוקחת (וחברות שלי-מניסיון..)חוץ מזה שעד כה זה עזר לנו הבנתי מרופא בפורום אחר שאומנם זו תרופה אך היא אינה נשארת בגוף כך שאין איתה בעיה.. אשמח להצעות גם לגבי פירות שכדאי לתת בשלב זה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים