גיוון סוגי תמ"ל לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/04/2012 | 13:33 | מאת: אורי

שלום, מה דעתכם בעניין האכלת תינוק בסוגים שונים של תמ"ל ולא רק בתרכובת אחת מסוימת? בחודשיים הראשונים של התינוק נתנו לו תמ"ל מסוגים שונים (נוטרילון, סימילאק, אופטימיל), כאשר המטרה היתה לגוון כך שהתזונה שלו תהיה כמה שיותר מאוזנת - גם על מנת למנוע מקרים כמו של הרמדיה הצמחית, וגם כדי שיקבל את ה"טוב שבכל העולמות". לאחרונה התייעצנו עם רופאת ילדים בעניין והיא התנגדה עקרונית לשיטה (בלי קשר לילד הספציפי), ואמרה שלדעתה עדיף לדבוק בפורמולה אחת על מנת להקטין הסיכון להתפתחות אלרגיות. מאז אנחנו נותנים נוטרילון בלבד, אבל לא בטוחים שזהו אכן הפיתרון הטוב ביותר. תודה, אורי

30/04/2012 | 09:21 | מאת: כוכבי בריגי'ט

הרופאה שלך צודקת

30/04/2012 | 11:46 | מאת: מיקה

אנחנו מעדיפים לתת תמ"ל פרימיום שמכיל את האומגות (אומגה 3 ו- 6) והפרוביטיקה. שווה להוציא עוד כמה גרושים בשלב הראשוני, אח"כ אפשר לתת תמ"ל חלבי רגיל. אנחנו עם אקסטרה קר ובכלל לא מטריד אותי שאני לא משלבת, לא נראה לי לשגע את מערכת העיכול הרגישה בלאו הכי.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים