תזונה לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/04/2012 | 06:21 | מאת: רונית

מהי המלצתך להרכב התזונה לילדה בת 7 ? יש לה עודף משקל (לא מוגזם אך קיים). היא בכיתה א ושוהה בצהרון, אז ארוחת הצהריים לא בשליטתי. מה ניתן לתת לה לאכול להפסקת עשר, ומה אחר הצהריים (כן או לא מנה בשרית), בבוקר לפני שהיא יוצאת מהבית היא לא אוכלת, בבית ספר בהפסקת עשר היא אוכלת לחמניה עם ביצה / אבוקדו / גבינה צהובה. אני אשמח אם תוכלי לייעץ לי איך לנהוג על מנת לעצור את העליה במשקל, תודה ושבוע טוב, רונית

מכוון שלא רואה את הבת שלך ואין מספיק ניתנים אם עם עודף משקל או לא אני ממליצה ללכת לדאטנית מומחת לילדים על מנת שתאזן לך את התפריט ותייעץ לך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים