אכילה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/04/2012 | 10:31 | מאת: דנה

שלום רב בתי בת השנה וחמישה חודשים לא נוגעת בחלב אלא רק מתוך שינה, איך שהיא נרדמת אני מאכילה אותה, יש לציין שהיא אינה פולטת והיא אוכלת כמות של בין 120 ל180 לפעמיים בשני חלקים.מגיל מאוד מוקדם {חצי שנה בערך} רציתי לדעת שני דברים: האם יש איזה שהיא בעיה שיכולה להיגרם מצורת האכילה הזאת גם עתידית? דבר שני איך אני משנה את זה?.תודה מראש

כן יש בעייה שאוכלת תוך כדי שינה גם בגלל שיכולה להיהנק וגם בגלל שלא טבעי ועלולה לפתח הפרעת אכילה ולכן על מנת שתוכל ביום צריך להפסיק לתת לה בללילה ותתחיל להיות רעבה ביום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים