תזונת תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/04/2012 | 07:09 | מאת: הדר

שלום,בני בן 7 חודשים. גובה 72 ס"מ, משקל 7.885 אוכל 6 ארוחות ביום: 6:30-7:00 הנקה 9:30 פירות 12:00 בקבוק חלב שאוב (בין 180 מ"ל ל- 220 מ"ל) 14:30 מרק ירקות + עוף 17:00 הנקה 19:30-20:00 בקבוק סימילאק 180 מ"ל בטיפת חלב אמרה לי האחות שכיוון שמשקלו קטן להמשיך עם 6 ארוחות אבל בפועל אף פעם לא מסיים את הבקבוק או המזון המוצק וגם בהנקה אני מרגישה שנשאר ומצליחה לשאוב לאחר ההנקה בין 60 מ"ל ל- 100 מ"ל. האם להוריד לו ארוחה? כמה מים צריך לשתות תינוק בגילו? הוא ממש לא מוכן לשתות מים וגם ששותה קצת הוא מיד אחרי פולט את זה. ודבר אחרון האם להתחיל לתת לו אחה"צ מנה שלישית של מוצקים במקום חלב? תודה מראש הדר

קודם כל לא חייב מים ,הוא יונק או מקבל סימילק תנסי לאכיל אותו כל 4 שעות ויתכן שיואכל יותר בוקר הנקה לפחות 3 שעות רווח פירות לפחות 3 שעות רווח מרק עם עוף רווח לפחות 4 שעות הנקה או סימילק שוב 4 שעות הנקה או סימילק 5 ארוחות ליום ,תנסי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים