בת חצי שנה שאוכלת בלילה במקום ביום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/04/2012 | 22:35 | מאת: ורד

שלום רב, בתי בת חצי שנה. לאחרונה החלה להמעיט בארוחות מבקבוק ביום עד כדי כך שהארוחה האחרונה בלילה (בסביבות 3:00-4:00) מחזיקה אותה עד אחרי הצהריים שלמחרת. עד אז היא מסרבת לאכול, ורק אחרי שכנועים אוכלת משהו כמו 60cc. יוצא שבמשך 11 שעות בערך (היום לדוגמא) אכלה רק 60cc. בלילה היא אוכלת את הבקבוק שלפני השינה יפה יחסית, ובאמצע הלילה עוד שני בקבוקים שאותם היא מסיימת לרוב. מה עושים לגבי החלפת הלילה והיום? האם אפשר לסדר לה את הארוחות ולהשיב את הסדר על כנו? תודה מראש על כל עזרה, טיפ או המלצה! ורד

אם נתת לה ארוחה לפני השינה ,תנסי להחזיק אותה בלי אוכל עד 5 בבוקר ,תני בקבוק ושוב ב9 בבוקר ,ב13 ,ב17 ובערב,את צריכה להיות מאוד חזקה כי סביר להניח שתצרך יתכן שתוך יומיים תוכלי לסיים את זה בנוסף תתחילי פירות ומרק ביום אפילו אם הכמות שהיא אוכלת קטנה מאוד בהתחלה

19/04/2012 | 09:18 | מאת: ורד

היא הולכת לישון בסביבות 19:00, זה אומר 10 שעות ללא אוכל עד 5:00 בבוקר, אחרי יום שבו אכלה ממש מעט. כך לעשות? היא לא תסבול מזה נורא? אני קצת חוששת...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים