שתיה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/04/2012 | 21:06 | מאת: איריס

שלום וברכה בתי בת שמונה חודשים, היא יונקת, מקבלת שני בקבוקי סימילאק ביממה ואוכלת מוצקים מרוסקים. מזה חודש וחצי שאני מנסה להרגיל אותה לשתות מים בדרכים שונות- מכוס עם מכסה, בבקבוק רגיל, בבקבוק של מים מינרלים קטן (המים מורתחים כמובן), והיא מסרבת בכל תוקף לשתות. היא סוגרת את הפה ואם מים הצליחו להכנס אז היא יורקת אותם החוצה. ניסיתי גם לתת לה חליטת שומר וקמומיל ואפילו מיץ תפוחים טבעי, ולא הסכימה. אני חוששת מהקיץ החם ויודעת שהיא "חייבת" לשתות איכשהו... אנא, יעצי לי איך... בנוסף, כיצד אוכל לדעת אם היא סובלת ממחסור בנוזלים? רוב תודות, איריס

את לא צריכה להכיח אותה לשתות ,היא יונקת ושותה 2 בקבוקי תמ"ל ,את יכולה להציע לאחר מרק או פירות רק אם רוצה ואם לא רוצה תעזבי אותה סביר להניח שהילדה עושה פיפי ובסדר גמור על תשכחי שאהתמ"ל הוא על בסיס מים וגם חלב אם מכיל מים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים