תפריט לדוגמא תינוק בן 8 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/04/2012 | 11:26 | מאת: נטלי

שלום וחג שמח! אשמח לקבל תפריט לדוגמא לתינוק בן 8 וחצי חודשים, ניזון מהנקה ללא תוספת תמ"ל + 3 ארוחות ביום. ישן תנומת בוקר שעה + צהריים שעה -שעה וחצי, ובלילה 11-12 שעות. מקבל גם ויטמין די 3 וברזל 15 מ"ג. כרגע מקבל מנת פרי בבוקר, מחית עם בשר, ירקות ופחמימה בצהריים ובערב דייסת אורז חום ביתית עם פרי על בסיס חלב אם....לא יודעת איך לשלב בתפריט גיוונים ומה מותר ומה עדיף לחכות (ביצה טחינה יוגורט גבינה לבנה וכו'). אציין שאין לו עדיין שיניים... תודה רבה מראש ושוב חג שמח!

כפי שאת נותנת בסדר גמור הגיוונים יכחולים להיות אבוקדו ופרי או להכניס טחינה עם פרי או עם סילאן בקשר למנה בשרית את יכולה עוף או הודו או בקר עם אורז או בטטה או פתיתים או פסטה כמובן לטחון ארוחת ביניים את עדיין לא יכולה לתת מוצרי חלב כמו יוגורט או גבינה ולכן כאן את יכולה לתת חתעיחת אבוקדו או טחינה עם סילאן בערב אפשר כפי שאת עושה דייסה על בסיס חלב אם עם בגיל הזה 2-3-הנקות וארוחת דייסה על בסיס חלב אם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים