מעבר לתמ"ל בשעות השהות בגן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/04/2012 | 20:09 | מאת: סיון ורניק

שלום רב, ביתי בת שמונה חודשים.עד לפני כחודש ינקה+ שילוב מוצקים בהדרגה (היום כבר אוכלת את כל המותר והמומלץ לשלב). עם כניסתה לגן ,הבאתי עימה תחילה חלב שאוב אך לפני כשבועיים עברנו לתת במהלך היום השלמה מתחליף חלב פעמיים במידת הצורך במקום חלב אם. מאז..הגננת מדווחת על יציאות רכות 2-3 פעמים ביום. בבית אחה"צ כאשר היא שוב יונקת היציאות רגילות "ומרשימות" :) אני מנסה להבין מה הסיבה לכך שזה קורה בגן?! השערתי כי זוהי נגזרת של המעבר לתחליף נכונה? ניסיתי להחליף את הסימילאק במטרנה אך אין שינוי... לאחרונה קראתי כי יכול להיות שישנה רגישות ללקטוז האם ייתכן? חשוב לציין כי הילדה נראית ומרגישה נפלא,אין כל סימן לוירוס או משהו דומה. לעזרה ותגובה מקצועית בנושא אודה,

יציאות רכות עדיין לא אומר שזה לא בסדר את צריכה לשים לב שהילדה עולה במשקל ולא אפטית ושלא סובלת מכאבי בטן נדיר לראות בגיל הזה רגישות ללקטוז גם בבחלב אם יש לקטוז

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים