אכילה לא סדירה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/03/2012 | 23:18 | מאת: טל

שלום רב, הבת שלי בת חודשיים. אנו מאכילים אותה בסימילאק מהיום בו נולדה. עד גיל חודש וחצי אכלה "לפי הספר" כל 3 שעות אך מלפני שבועיים שמתי לב לשינוי כאשר אני מאכילה אותה היא אוכלת קצת ומייד מתחילה לבכות וכל פעם שאני מנסה להמשיך את ההאכלה היא צורחת מבכי ולא מוכנה לאכול, הגעתי למצב שלפני שבוע היא לא הייתה מוכנה לאכול כלל במשך 24 שעות שלמות עד שהגענו עכב המלצת רופא הילדים למיון. שם בדקו אותה בדיקות מקיפות ולא מצאו שום סיבה לבעייה. .כעבור 24 שעות הצלחתי להאכיל אותה אך שוב המרווחים בין הארוחות גדולים מידי (בין 6-8 שעות) מה גם שהיא לא אוכלת אף פעם יותר מ120 מ"ל חשוב לציין שהתינוקת עושה צרכים כרגיל ומשקלה תקין לגילהה- חמש וחצי ק"ג. אני לא מצליחה להבין מדוע היא כמעט אינה רוצה לאכול? אשמח אם תעזרו לי... תודה

,תמשיכי להאכיל אותה כל 3-4 שעות אבל כמה שאוכלת אוכלת ולא לתת בכוח ,יתכן שאם תוכל מעט בארוחה ראשונה לאחר 3-4 שעות תוכל יותר ,ואם תיראי שאת לא מתקדמת ולא אוכלת לפחות 450 סמ"ק קחי אותה שוב לרופא שיבדוק אותה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים