תינוקת בת חודש כל הזמן רעבה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/03/2012 | 10:17 | מאת: ניקיטה

שלום רב, בתי קיבלה סימילק מכשנולדה וסבלה מהקאות/פליטות רבות, אשר לא ברור אם הן כתוצאה מהסימילק או מהתדירות של הארוחות (כל שעה וחצי - שעתיים). מגיל 4 שבועות עד היום, בגיל 6 שבועות, היא מקבלת אנפמיל ואני מאכילה אותה כל שעתיים וחצי - שלוש. כשעה וחצי לאחר כל ארוחה היא רעבה ואני מתענה לראות אותה רעבה ולא לתת לה לאכול, אלא לאחר 3 שעות מהארוחה הקודמת. חשבתי שהיא תתרגל לפער של 3 שעות בין הארוחות, אך לא נראה שהתרגלה. כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזו שלא תקיא ושלא תסבול מרעב זמן רב כל כך ? תודה, ניקיטה

30/03/2012 | 11:02 | מאת: ניקיטה

לפעמים 40 או 100, אך לרוב קרוב ל-70 וכל ארוחה מסתיימת כשהיא מפסיקה ולא רוצה יותר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים