בת שבועיים אוכלת הרבה?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/03/2012 | 10:14 | מאת: שלומית

בתי נולדה במשקל 3760 ב-14.3, עם השחרור מבי"ח ב-18.3 היתה במשקל 3408. שלשום בטיפת חלב היא שקלה 4025.(כלומר העלתה 600 גרם בשבוע ויום) היא אוכלת תמ"ל כ- 650 סמ"ק ליום (ממוצע של 90 סמ"ק לארוחה) . האם הכמות סבירה?? (יש לציין כי היא לא פולטת או מקיאה). ניסינו "למשוך" אותה קצת עם השעות, אבל ללא הצלחה. היא בכתה בלי הפסקה ורק האוכל הרגיע אותה. חשוב לציין שאחרי הארוחה היא לא ישנה יותר משעה-שעתיים. לדברי האחות,עם כזו כמות של אוכל ומשקל של התינוקת, יכולה למשוך אפילו יותר מ-4 שעות.

אם אוכלת כל 3 שעות בסדר גמור אומנם תנסי לתת לה 70 ולא 90 לארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים