נהיה בררן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/03/2012 | 23:47 | מאת: הילה

שלום רב, ילדי בן שנה ןתשעה חודשים עם עליות ומורדות בעניין התזונה. אף פעם לא היה אכלן גדול אולם לאחרונה התחיל להיות מאוד קשה עם האוכל. מגיל שנה הוא הפסיק עם תחליפי מזון ולא רצה שום דייסה או משהו דומה והחלופה שלי היתה יוגורט ביו טבעי. היום לא מוכן לאכול יוגורט ולא מעדן אחר אלא רק כוס חלב קר. השאלה שלי היא האם כוס חלב בבוקר היא מספיקה לפני שהולך לגן- בגן אמור לאכול ארוחת בוקר וצהריים- התחיל את הגן לפני שבוע וגם שם כעת לא אוכל. בבית לא מוכן לאכול עכשיו ירקות ופירות. אולי זה בגלל הכניסה לגן?והאם כדאי לתת לו ויטמינים(כי לא אוכל בכלל תחליפי מזון שיהוו "רשת ביטחון).האם יש לך המלצה על סוג מסוים של ויטמינים? שאלה אחרונה- בגן מוכן לאכול רק פרוסת גבינה צהובה בלי כלום, האם אפשר לתת על בסיס יומי פרוסת גבינה? אודה לתשובתך, הילה

קודם כל כוס חלב בארוחת בוקר בסדר גמור בקשר לגבינה צהובה את יכולה לתת כל יום אם רק התחיל בגן ,הייתי מציעה לחכות בסבלנות עד שהתרגל ויכן שיתחיל לאכול את יכולה לתת 5 סמ"ק קידי פרמטון כל יום (ויטמין נוזלי ))

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים