סירוב של אוכל מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/03/2012 | 17:19 | מאת: אירנה

בתי בת 7 חודשים אוהבת מאוד מטרנה וגרבר. כל מה שאני מנסה לתת מבושל לא הולך עושה פנים עקומות מוציאה עם היד ואז צועקת.או מתחילה לאכול שתיי כפיות ואז צועקת כל הארוחות הלא "מוצלחות " היא מסיימת עם מטרנה ניסיתי : פירה עם עגבניה מרוסקת,אבוקדה עם בננה, דייסת קוואקר בישלתי והוספתי בננה מרוסקת היא אכלה כמה כפיות וזהו, דלעת קישוא גזר ובשר. כמה פעמים ביום לנסות אוכל חדש? האם לנסות לתת את אותו האוכל שהיא לא רצתה עוד פעם? בברכה מראש אירנה

גם אם אוכלת רק 2-3 כפיות ,תמשיכי כל יום ,הספרות כותבת על העובדה שיש לנסות מזון חדש 15 פעמים כך שאת עושה בסדר ותמשיכי על תיתני כל הזמן בקבוק כי בסוף אין לה אפשרות להיות רעבה למזון אחר,תנסי לאחר כמה כפיות של בשר טחון עם תפו"א לחכות ,לפחות 3 שעות ולנסות שוב את האוכל שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים