בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/03/2012 | 16:20 | מאת: טלי

שלום רב, בתי בת שנה וחצי באופן כללי לא אכלנית גדולה. לא אוהבת הרבה דברים ולעיתים קרובות פשוט מאבדת את התאבון ולא מוכנה להכניס שום אוכל לפה חוץ בקבוק עם פורמולה ודייסה. היא משאירה אותי בייאוש מוחלט ואני מוצאת את עצמי רודפת אחריה עם אוכל, כי אני יודעת שהיא בקושי אכלה. עכשיו היא עוברת תקופה קצת קשה, כי לפני כשבועיים נכנסה לגן (אחרי שהייתה בבית עם מטפלת) וההסתגלות שלה מאוד קשה. היא מסרבת לאכול שם ארוחת בוקר וצהריים. היא אוכלת טוב בערך ב 3 כשאני אוספת אותה מהגן, אוכלת קצת ארוחת ערב בערך ב 6 ושותה 2 בקבוקי (250 CC) של פורמולה ודייסה לפני השינה. לפי דעתי זה ממש לא מספיק והיא לא מוכנה בשום פנים ואופן לאכול בצורה אחרת. אני מאוד דואגת שהיא תפסיק לעלות במשקל או שתרד במשקל. מה אפשר לעשות?

תני לה להסתגל לגן ,יתכן שלעטלעט תתחיל לאכול ,תבקשי מהגננת שישימו לב עליה עם האוכל כשי חוזרת תני לה ארוחה בשרית ובערב עוד ארוחה כמו ביצה עם גבינה או אבוקדו ובקבוק תמ"ל דייסה וגם בבוקר כשי מתעוררת בקיצור לא יותר מ2 בקבוקי תמ"ל ,תנסי לעמוד בזה ולא לרדוף אחריה ,לעשות סדר עם האוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים