עדיין אוכלת בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/03/2012 | 14:44 | מאת: רויטל

בתי בת שנה וחצי עדיין אוכלת בלילה מטרנה ,למרות שבערב היא אוכלת ארוחת ערב יפה מאד,שכוללת ביצה גבינה לחם ומעדן בערך בשעה שש ובשעה שבע לפני השינה היא מקבלת בקבוק מטרנה 300 מל ,האם משהו בתהליך הזה הוא לא בסדר ? האם אני צריכה לתקן משהו או לתת לה משהו אחר? היא קמה כל לילה באמצע הלילה לאכול וזה מקשה ומשבש לי את סדר היום לגמרי אשמח לעזרה תודה

19/03/2012 | 09:12 | מאת: ד"ר בתיה וייס

בגיל זה אין צורך בארוחה לילית. זהו הרגל. ממליצה להפחית בהדרגה את הכמות הלילית, למהול ולעבור למעט מים בהדרגה עד הפסקה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים