תזונה תינוקת בת שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/03/2012 | 10:06 | מאת: sharon

שלום רב, בתי בת שנה ושלושה חודשים. אוכלת יפה מאוד מזון מוצק הן בבית והן במעון. עם זאת היא עדיין יונקת מוקדם בבוקר ולפני השינה וכן מקבלת בשעת הצהריים במעון חלב שאוב בכמות של כ 100 מ"ל. אני מעוניינת להפסיק לשאוב. רציתי לשאול האם יש לה צורך תזונתי בחלב השאוב או שמדובר בפינוק? ומה אפשר להציע לה במקום החלב השאוב? תמ"ל? חלב פרה? מים? אני חוששת שלאור הגיל שלה, דעתנותה ומאחר ומעולם לא קיבלה תחליף לא תסכים לאפשרות זו.

כל הכבוד שאת מניקה אותה וצריכה כעת פעמיים ביום בוקר וערב חלב שאוב אחרי צוהריים מיותר ,,תנסי מעט מים בבקבוק או אובייקט אחר כמו בובה או חיטול כדי להירדם ,היא תתרגל אם את רוצה להפסיק להניק לגמרי תתחילי להוריד חלב שאוב ולאחר מכן הנקה בליילה והנקה בוקר והמשך ובמקום לתת תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים