הנקה כל שעתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/03/2012 | 02:25 | מאת: תמארה

שלום רב בני בין 3 שבועות ( ילד ראשון ) אני מניקה בלבד ואין לי בעיה של חוסר חלב לאחרונה הוא אוכל כל שעתיים בערך האם זה נורמלי ? כי הוא אוכל כמעט כל הזמן והשינה שלו כבר לא ממושכת כמו קודם בבדיקת משקל הוא עלה בערך 600 גרם תוך 12 יום דבר נוסף ... אני משתמשת בפטמות סיליקון ומחוסר מודעות התחלתי להשתמש במידה הגדולה , ומאז התינוק שלי מסרב את הפטמה הקטנה האם זה קשור ??

חלב אם הוא יותר קל לעיכול ונספג יותר מהר ולכן נורמלי שרוצה לאכול כל שעתיים ובכל זאת תבדקי אם את מסוגלת לתת לו להניק כל 3 שעות -שעתיים וחצי 10 דקות הנקה בקשר לפטמה תבדקי שמוצץ נכון ולא מהיר מידיי

15/03/2012 | 01:19 | מאת: טמארה

תודה רבה על התשובה הבן שלי נולד במשקל 4150 , 10 דקות הנקה נכונה כל 3 עשות זה מספיק ? ובקשר לפטמה אני חושבת שהוא כן מוצץ מהר מדי , מה ההשפעה של זה ?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים