בני מסרב לאכול פירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/03/2012 | 20:02 | מאת: גילת

שלום רב, הבן שלי כמעט שנה, היה אוכל פירות כמו בננה ותפוח. ב 3 חודשים אחרונים הוא מסרב לאכול, ניסיתי לתת לו גרבר, את הגרבר אכל אך אני מעדיםה לתת לו פירות. האם הגרבר מומלץ? ואם לא, איך אני אתן לו פירות?? אני מנסה לתת לו תפוח מרוסק ככל הניתן אך הוא מסרב ודווקא את הגרבר תפוחים אוכל.. תודה

לפעמים יש ילדים שלא מוכנים לאכול פירות או ירקות בגלל מרקמים לפעמים מעדיפים מרקם מוצק ולפעמים רך ,הבן שלך מעדיף כרגע מרקם רך בפירות ולא מוכן לאכול את הפרי עצמו ולכן הייתי מחכה נותנת רק גרבר ומידי פעם מנסה לתת אותו פרי במרקם שונה ,כמובן שאתם ההורים יש לאכול לידו פירות

08/03/2012 | 11:45 | מאת: גילת

תודה על מענך המהיר האם גרבר הוא טוב?? כי קראתי פעם שהוא אינו מומלץ ושיש מרכיבים שלא כל כך מומלצים לתינוקות תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים