טעימות ראשנות לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/03/2012 | 00:06 | מאת: נטלי

שלום, הייתי רוצה לקבל הכוונה לגבי מהם המזונות מהם יש להתחיל טעימות. המידע בנושא כל כך רב שאני מבולבלת לגמרי. האם משהו יכול לעשות לי סדר בבלגן? איזה מזונות? באיזה מרקם? כמה? ואיזו מזונות מגיעים אחרי איזה מזונות... תודה

טעימות הן כל מזון : לדוגמא כפית פירה בלי תבלינים כמובן או פנים של רסק תפוח עץ או כפית רסק גזר מבושל או קישוא או כפית בננה מרוסקת היטב וכו אין סדר במיוחד את צריכה לדעת שאילו טעימות ולא ארוחה כלומר כל יום כפית של מזון בלבד בגיל חצי שנה תתחילי ארוחת פירות וארוחת מרק עם בשר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים