אייך יודעים אם הפורמולה שנתתי היא טובה לתינוק?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/03/2012 | 08:02 | מאת: ורד

יש לי תינוקת בת חודשיים שנתתי לה פורמולת אינפרמיל והיה נראה לי שהיא סובלת מהפורמולה לפני כשבוע עברתי לפורמולה של סימילאק סנסטיב וזה נראה שעדיין היא סובלת מבעיות בבטן. אייך אני אדע איזה פורמולה טובה לה? ואיזה פורמולה הכי מומלצת לתינוק? תודה ורד

יתכן שאת לא נותנת את הפורמולה המתאימה כי את נותנת פורמולה מיוחדת לפליטות ולאחר מכן נתת פורמולה לפגים לכן תתייעצי עם הרופא ילדים שלך כי את צריכה לתת פורמולה רגילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים