תזונת ביתי התינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/02/2012 | 13:52 | מאת: שרון

ברצוני לברר אם תזונת ביתי התינוקת מספיקה ומגוונת , בבוקר קמה ב6 וחצי מקבלת בקבוק 180 (סימילאק) עם כף וחצי דייסת סולת של מטרנה, אוכלת לכל היותר 120. ב9 וחצי-עשר- אוכלת פירות: חצי אגס, תפוח, חצי בננה, אבוקדו, ביסקוויט מטרנה אחד וכפית טחינה גולמית. אוכלת בערך 140 (אני מודדת בכוס מדידה) ב11 וחצי אוכלת 120 סימילאק ב15 אוכלת מרק ירקות הכולל בטטה,דלעת,הודו/עוף,קישוא,תפוח אדמה וכרישה/כרפס אוכלת ממנו גם 140 ב16-17 - אוכלת 80 סימילאק ב19 וחצי או 20- אוכלת 120 דייסת קורנפלור+סימליאק במהלך היום אני מציעה מים בכוס או בבקבוק אך ללא הצלחה היא מסרבת בתוקף לבקבוק מה עליי לעשות? אני מפחדת שחסרים לה נוזלים כי היא לא אוכלת הרבה (שוקלת 6.700, גובה 66, נולדה 2.590) (היה לה בעיה של ריפלוקס שהייתה קטנה ומאז אוכלת כמויות קטנות) אשמח לייעוץ והכוונה בקשר למים ולתזונה שלה במהלך היום תודה רבה, שרון!

קודם כל היא אוכלת תמ"ל סימילק ואת מכינה אותו על בסיס מים כך שמקבלת נוזלים את צריכ לרווח ביין הארוחות : אם אוכלת ב15 מרק חכי עד 18:30 כדי לתת עוד ארוחה בקשר למשקל היא עלתה בסדר גמור היא הכפילה את משקלה בגיל חצי שנה אוכלת בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים